Mobirise

Over Mij

Ik ben Samantha Kroon, 30 jaar, wonend in Hoofddorp, samen met mijn partner Christian en kinderen Yuna en Roan. Mijn achtergrond ligt in het financieel administratief werk, maar ik voelde dat daar niet mijn passie ligt.
Omdat ik zelf problemen heb met mijn grote teennagels bezoek ik ook regelmatig een pedicure. Toen ik in 2013 in Hoofddorp kwam wonen, leerde ik (Medisch) Pedicure Marijke van Densen kennen. Dat voelde meteen vertrouwd. Meerdere keren liet ik mijn voeten door haar behandelen. De manier waarop ze met mensen bezig is, het directe contact en de verzorgde voetbehandelingen vond ik fascinerend.
Na een paar jaar met dit gevoel rond te hebben gelopen, heb ik in 2016 besloten te starten met de opleiding pedicure bij Pediroda (aangesloten bij ProVoet) in Hillegom. Inmiddels heb ik mijn opleiding afgerond en ben ik per juli 2017 gestart als zelfstandig ambulant pedicure.

Als ambulant pedicure kom ik bij jou thuis je voeten verzorgen. Ik ben actief in de omgeving Haarlemmermeer: Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Vijfhuizen, Bennebroek, Lisserbroek, Lisse, Heemstede en Hillegom.

Pedicure aan huis Samantha Kroon

FOLLOW ME